کاسنی

عرق کاسنی چیست؟
عرق کاسنی مایعیست که از تقطیر برگ‌ها و ساقه‌های گل کاسنی به دست می‌آید. این گیاه، بومی اروپا و آسیا است و سابقه طولانی در طب سنتی دارد. کاسنی در بسیاری از شرایط آب و هوایی به خوبی رشد می‌کند و معمولاً در حاشیه جاده‌ها به راحتی یافت می‌شود.

برگ‌ها، جوانه‌ها و ریشه‌ها همه از فواید زیادی برخوردارند. ریشه‌ی آن اغلب به صورت پودر خرد شده و به عنوان جایگزین قهوه مصرف می‌شود. عرق کاسنی صدها سال است که به عنوان داروی گیاهی برای بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته و امروزه نیز ارزش خود را ثابت کرده است.

خواص عرق کاسنی  کمک به هضم غذا  کاهش التهاب بدن کبک به کاهش وزن بهبود سلامت مغز و قلب پیشگیری از سرطان درمان یوبوست کاهش استرس تقویست سیستم ایمینی

خواص عرق کاسنی برای درمان کبد چرب
کاسنی، گیاهی که از دیرباز در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای داشته، به عنوان یک تصفیه‌کننده خون و شستشو دهنده کبد شناخته می‌شود. عرق تهیه شده از این گیاه نیز از خواص مشابهی برخوردار است و مصرف متعادل آن می‌تواند برای افراد مبتلا به کبد چرب مفید باشد. چرا که:

موجب افزایش تولید و دفع صفرا می‌شود؛
به کاهش التهاب کبد کمک می‌کند؛
موجب سم زدایی کبد می‌شود؛
و منجر به کاهش سطح کلسترول بد در بدن می‌شود.
نحوه مصرف عرق کاسنی برای کبد چرب
از دستورالعمل زیر برای بهبود کبد چرب می‌توانید استفاده کنید:

میزان مصرف: به طور کلی توصیه می‌شود روزانه یک تا دو لیوان عرق کاسنی را به صورت رقیق شده با آب (به نسبت یک به دو) میل کنید.
زمان مصرف: بهترین زمان مصرف عرق کاسنی قبل از غذا است.
مدت مصرف: برای مشاهده اثرات مفید عرق کاسنی بر کبد چرب، لازم است به طور مستمر و دوره‌ای (حداقل به مدت 3 ماه) مصرف شود.

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

    رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

    ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

    بازگشت به بخش ورود

    کد دریافتی را وارد نمایید.

    بازگشت به بخش ورود

    تغییر کلمه عبور

    تغییر کلمه عبور

    حساب کاربری من

    سفارشات

    مشاهده سفارش

    سبد خرید